Ferrari FXX op de weg!

Ferrari FXX Edo Competition
Mensen die een Ferrari FXX kochten, mochten daar enkel mee rijden op het circuit. Dankzij Edo Competition is dit niet langer het geval.

Als je de Ferrari FXX kocht, moest je namelijk een contract met Ferrari ondertekenen, waarin je beloofde dat je de wagen niet zou aanpassen. Wetende dat de FXX niet straatlegaal is, mocht je logischerwijze niet met je FXX op de openbare weg rijden.

Nu, dat contract liep in 2007 af, tenzij je besloot het Evoluzione pakket aan te kopen, dan loopt het pas af in 2009. Voor diegenen wiens contract in 2007 afliep, hebben de mensen bij Edo Competition een paar aanpassingen klaarliggen, die de wagen straatlegaal maken.

De FXX werd bijvoorbeeld voorzien van een handrem, een nieuwe voorruit en uiteraard de nodige verlichting. Voorts werd ook het uitlaatsysteem aangepast en werden er nieuwe verstelbare veringen gemonteerd. Aan de prestaties werd niet geraakt, wat wil zeggen dat de wagen nog steeds over 800 pk beschikt, wat op zijn minst als “voldoende” kan bestempeld worden. Dit alles maakt dat de kans dat je een Ferrari FXX tegenkomt op de openbare weg niet langer 0 is, maar slechts 0 benadert.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Ferrari FXX op de weg!"

  1. XliljeezyX 22-11-2008 om 23:22

    Hij is wel prachtig hoor!
    Alleen jammer dat het niet de update versie is (kan je zien aan de striping op de zijkant dat heeft de update versie namelijk 😉 800pk word na update 860pk)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...