Onthuld: Ford Fiesta Sedan voor Chinese markt

Ford Fiesta Sedan China
Ford heeft een sedan versie van de Ford Fiesta voorgesteld op het autosalon van Guangzhou, de wagen zal alleen op de Chinese markt beschikbaar zijn.

De Ford Fiesta Sedan is gebaseerd op het Verve concept van 2007, de Fiesta Sedan zal gebouwd worden in China en zal ook initieel enkel in China verkocht worden. De marketeers van Ford hebben namelijk berekend dat China, binnenkort de grootste autokoper van de wereld, deze auto wel zal lusten. 

“Deze Fiesta schrijft een nieuwe hoofdstuk in het succesverhaal van onze kleine wagens,” zegt Robert Graziano, CEO van Ford Motor China, “het model bouwt verder op de goede naam die Ford in China heeft opgebouwd. De Chinese consumenten zullen deze unieke wagen weten te appreciëren.”

De Fiesta Sedan zal niet in Europa gelanceerd worden, later echter zouden naast China ook andere Aziatische landen in aanmerking komen. In Europa en Noord-Amerika komen volgens bronnen wel andere variaties van de Ford Fiesta tegen 2010. Waarbij we onder andere al denken aan een cabriolet.

Ford Fiesta Sedan China

Ford Fiesta Sedan China

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...