Ford Mustang 2010
Ford heeft de nieuwe Mustang onthuld, volgens Ford is het de beste Mustang die ooit gebouwd is. Moeten we dat geloven?

Na de teasers waren we hier op de redactie al een klein beetje wild aan het worden van de facelift van de Mustang. Vandaag krijgen we de facelift van de muscle car voor het eerst te zien. De grille is iets agressiever, de koplampen hebben geïntegreerde pinkers, de mistlampen zijn kleiner maar zitten nog steeds in de grille verborgen. Dit zorgt ervoor dat de grote grille nog meer geaccentueerd wordt. 

Onder de motorkap is er de keuze tussen twee motoren, een V6 en een vernieuwde 4.6 liter V8 met 315 pk. Ford zegt dat de nieuwe Mustang een goed evenwicht tussen harde en zachte vering gevonden heeft waardoor de Mustang een ideale dagelijkse muscle car is.

De nieuwe Mustang is beschikbaar als Coupé, Cabrio of met een glazen panoramadak. Achteraan vinden we grote LED achterlichten die in drie stukken zijn verdeeld en van binnen naar buiten oplichten, net zoals de Mustang uit 1960. De Mustang beschikt verder ook over vijfspaaks lichtmetalen velgen. 

Binnenin is de Mustang een stuk verbeterd, zo krijgen kopers de keuze tussen 125 kleuropties en is de wagen uitgerust met aanpasbare instrumentverlichting. Het interieur is afgewerkt met Aluminium panelen, Chromen wijzerplaten en accenten in leder.

Ford Mustang 2010

Ford Mustang 2010

Ford Mustang 2010

Ford Mustang 2010

Ford Mustang 2010