Officieel: Ford Mustang 2010

Ford Mustang 2010
Ford heeft de nieuwe Mustang onthuld, volgens Ford is het de beste Mustang die ooit gebouwd is. Moeten we dat geloven?

Na de teasers waren we hier op de redactie al een klein beetje wild aan het worden van de facelift van de Mustang. Vandaag krijgen we de facelift van de muscle car voor het eerst te zien. De grille is iets agressiever, de koplampen hebben geïntegreerde pinkers, de mistlampen zijn kleiner maar zitten nog steeds in de grille verborgen. Dit zorgt ervoor dat de grote grille nog meer geaccentueerd wordt. 

Onder de motorkap is er de keuze tussen twee motoren, een V6 en een vernieuwde 4.6 liter V8 met 315 pk. Ford zegt dat de nieuwe Mustang een goed evenwicht tussen harde en zachte vering gevonden heeft waardoor de Mustang een ideale dagelijkse muscle car is.

De nieuwe Mustang is beschikbaar als Coupé, Cabrio of met een glazen panoramadak. Achteraan vinden we grote LED achterlichten die in drie stukken zijn verdeeld en van binnen naar buiten oplichten, net zoals de Mustang uit 1960. De Mustang beschikt verder ook over vijfspaaks lichtmetalen velgen. 

Binnenin is de Mustang een stuk verbeterd, zo krijgen kopers de keuze tussen 125 kleuropties en is de wagen uitgerust met aanpasbare instrumentverlichting. Het interieur is afgewerkt met Aluminium panelen, Chromen wijzerplaten en accenten in leder.

Ford Mustang 2010

Ford Mustang 2010

Ford Mustang 2010

Ford Mustang 2010

Ford Mustang 2010

Deel dit bericht:

5 reacties op "Officieel: Ford Mustang 2010"

 1. manu 18-11-2008 om 16:18

  ik zou het niet geloven met the way things are going bij Ford motors…

 2. XliljeezyX 22-11-2008 om 23:34

  Als je een mustang koopt koop dan een mustang GT-R..
  Maar deze facelift ziet er wel strak uit moet ik zeggen!

 3. AnDrEaS LiScHeR 21-05-2009 om 1:36

  Zo heey wat is die nieuwste mustang model mooi geworden zeg. ik heb het echt niet verwacht dat er zo mooi uit zal zien. sjonge wat een mooie combinatie zeg het donker rood van buiten en het 2 groome uitlaten en het intirreur orange leer stoelen met grome aliminium kleur zijkant deur naaa mooi hoor echt heel mooie combinatie als je die kleur ziet lijk echt als de 335i en past egt heel mooi smooth bij:D zo nieuw en schoon en heel erg ziek. ik heb altijd erover gedroomt dat deze combinatie in de mustang zit. en er is nog uitgekomen ook:D egt geweldig zeg. en ik d8 dat de deze nieuwe mustang in nederland pas 2010 uit zal komen want in duitsland hebben het all te koop staan. en had een foto gezien dat de voor spiegel een navigatie zit met een camara achter sensor had. egt ik geef deze mustang een dikke vette 10+ dit is egt de allermooiste mustang die ik ooit heb gezien en ben echt benieuwd hoe de nieuwe motorblok eruit ziet van de nieuwste mustang van 2010. ik hoop echt dat er nog veel meer luxe en schoner en zieker eruit gaat komen in de toekomst. ik dank jullie voor de nieuwe mustang informatie:D vriendelijke groet Andreas Lischer

 4. luc carpentier 12-03-2010 om 20:33

  straf verhaal , die nieuwe Mustang…

  In september 2009 kocht ik me er eentje, ne vette GT – V8 met wel 315 pk… de handelaar was toen nog volop de dokumenten in orde aan het brengen maar, ongeduldig als ik ben, reed ik er mee buiten en dacht ik dat het wel in orde kwam…
  Eind februari heeft de handelaar (héééééél correct) mij voorgesteld om de wagen terug te nemen en mij tot de laatste Euro uit te betalen…. het gelijkvormigheidsattest komt voorlopig niet in orde…
  Dus terug naar af… zonder Mustang…

  Big up voor Handiri carsdie enrom correct zijn geweest (ik had ondertussen al 4.000 km met de Mustang gebold) en me het volledige bedrag hebben terugbetaald… ‘k had liever mijn Mustang nog in mijn garage staan.

  Big thumbs down voor D.I.V., in Duitsland rijdt de Mustange gezwind over de wegen maar in België kan het niet….

 5. Renaat Moerman 25-03-2010 om 16:00

  Nog straffer verhaal :
  ik heb mij verleden jaar, 10 maart, één aangekocht (GT V8 kona blue). Hij staat reeds van 2 september 2009 in de garage te wachten op zijn papieren. Aangezien de handelaar zegt dat het ooit wel goed komt, en ik voorlopig geen andere wagen nodig of wil hebben, wacht ik geduldig af ….
  Als die buchtautootjes van Aixam of zoiets het wegennet mogen vervuilen zal een Amerikaanse wagen ook wel de weg op geraken zeker ?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...