Edo Competition Porsche Cayenne GTS

edo Competition Porsche Cayenne GTS
Tuner edo Competition heeft de Porsche Cayenne GTS onder handen genomen, het resultaat: 450 paarden onder de motorkap. 

Edo Competition heeft het uitlaatsysteem, de luchtinlaten en het ECU aangepakt. Daardoor beschikt de GTS over 20 paarden meer. Ook het koppel stijgt naar 530 Nm. Dankzij deze aanpassingen sprint de twee ton wegende GTS van 0 naar 100 km/u in 6,4 seconden en ligt de topsnelheid op 270 km/u. Om de Cayenne GTS onder controle te houden heeft edo Competition de GTS een in hoogte verstelbare vering en nieuwe remmen gegeven.

Ook de buitenkant werd door edo Competition onder handen genomen, opvallend is de grotere grille vooraan, de dubbele mistlampen, rode 22″ velgen en sportieve sideskirts. Met de Cayenne GTS val je sowieso al op, met de edo Competition GTS zal je nog meer nagekeken worden. Dat staat vast!

edo Competition Porsche Cayenne GTS

edo Competition Porsche Cayenne GTS

edo Competition Porsche Cayenne GTS

edo Competition Porsche Cayenne GTS

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...