Gespot: Audi A5 Sportback

Spyshot Audi A5 Sportback
Is het toeval, of liet Audi met opzet net de achterkant van haar Audi A5 Sportback ontbloot? Wij zijn er nog niet uit, maar we zijn wel blij met de foto’s!

De voorkant van de Audi A5 hebben we namelijk allemaal al gezien, dus dat Audi die verbergt, kan ons opvallend weinig schelen. De zijlijn van de Audi A5 Sportback zien we echter voor de eerste keer, op de foto hierboven.

Achter de ruit van de passagier zien we nog een klein zijraampje en een redelijk hoge daklijn, wat wel eens zou kunnen betekenen dat de Audi A5 Sportback een vijfdeursmodel zal worden. Auto Motor und Sport denkt dat de wagen een vierdeursmodel zal worden, AutoExpress gaat voor vijf deuren. Gezien de hoge kofferlijn lijkt het ons logisch dat er 5 deuren zouden zijn. Audi heeft ook steeds de naam Sportback gegeven aan vijfdeursmodellen, wat de laatste mogelijkheid staaft. We zagen al een impressie met 5 deuren, de laatste impressie had er slechts 4. Een schets van Audi zelf, toont evenwel vier deuren.

Het motorengamma zal ongetwijfeld volledig hetzelfde zijn als dat van de Audi A5.

In September 2009 zien we de Audi A5 Sportback normaal in de hallen van de Frankfurt Messe!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...