Jaguar XF Coupe of Roadster op komst?

Impressie: Jaguar XF Roadster
Jaguar overweegt drie nieuwe modellen, een Coupé of Roadster versie van de XF en een concurrent voor de Porsche 911.

Dat Jaguar een compacte sportwagen wil maken weten we al langer, Jaguar wil namelijk het F-Type Concept in productie brengen. Vrij nieuw is het idee om een Coupé of Roadster van de Jaguar XF te bouwen. Deze zou dan tegenover de Audi A5, Mercedes CLK en BMW 3 Coupé komen te staan. Op de impressiefoto zien we alvast hoe een Jaguar XF Roadster eruit zou kunnen zien. Ik moet zeggen, laat maar komen die handel!

De vertrouwelijke informatie komt van enkele dealers in de Verenigde Staten, Jaguar had hen ook verzekerd dat er geen Jaguar SUV zal komen omdat deze te veel in het concurrentie zou treden met Land Rover. Ook een kleinere op de X-Type gebaseerde SUV is geen optie. Gelukkig maar?

Impressie: (Via: Worldcarfans
Impressie: Jaguar XF Roadster

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...