Nissan 370Z NISMO

Nissan 370Z Nismo
Allemaal goed en wel, zo’n Nissan 370Z, maar voor sommigen mag het wel wat meer zijn. Daarom zorgt Nismo voor wat extra sportiviteit.

Voor wie zich afvraagt wat Nismo precies is: Nismo is voor Nissan wat AMG is voor Mercedes en M voor BMW, al moet ik toch wel opletten met zo’n vergelijking. De officiële huistuner van Nissan heeft de 370Z dus onder handen genomen.

Nismo biedt 2 verschillende paketten aan voor de 370Z: het S-tune Aero pakket en het S-Tune Performance pakket. Het eerste pakket zorgt voor een betere aerodynamica door de montage van een voorspoiler, een nieuwe neus, side skirts en een spoiler achteraan. De koper van dit pakket krijgt ook speciale NISMO-vloermatten, al betwijfel ik dat daarmee een betere aerodynamiek mee gepaard gaat.

Het S-Tune Performance pakket bevat een nieuw uitlaatsysteem, 19″ aluminium velgen, sportophanging met nieuwe veren en dempers, betere remmen én een speciale deurmat die op geen enkele manier de sportiviteit verhoogt!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...