Spyshots: Lexus RX

Lexus RX
De Lexus RX is een van de slechtst gecamoufleerde wagens. Deze foto’s werden gemaakt met een GSM, door een toevallige voorbijganger.

Aan de buitenkant lijkt de nieuwe RX eerder op een facelift dan een geheel nieuw model, al vind ik de toekomstige voor- en achterlichten toch een stuk beter dan die van de vorige versie. Aan de carosserie van de wagen veranderde op het eerste zicht enorm weinig.

Binnenin heeft het Japanse merk wel de handen uit de mouwen gestoken en dat resulteert in een hedendaags en best wel fraai interieur, al heb ik mijn bedenkingen bij de plaatsing van de versnellingsbak. Er wordt gezegd dat de nieuwe RX een zevenzitter zou kunnen worden en dat er een versie zou komen met een langere wielbasis, maar deze geruchten zijn nog niet bevestigd.

De SUV van Lexus zou 2 versies krijgen: de Lexus RX350 en de Lexus RX450h, wat betekent dat de milieuvriendelijke RX400h aangedreven zou worden door een V6 die wat gegroeid is en dus logischerwijze meer kracht zal hebben.

De voorstelling van de Lexus RX zal plaatsvinden op de Los Angeles Auto Show, 21 november. De verkoop zal in de eerste helft van 2009 starten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...