Kicherer CL 65

Kicherer CL 65
Kicherer heeft de Mercedes CL65 AMG onder handen genomen. Het resultaat? 650 pk en een monsterlijk koppel van 1200 Nm.

Kicherer is gestart van de Mercedes CL65 AMG, met 612 pk en 1000 Nm geen onkrachtig beestje. Kicherer had echter het gevoel dat Mercedes niet het onderste uit de kan had gehaald. Het tuninghuis is erin geslaagd om 38 pk extra uit het AMG motorblok te halen. Het eindtotaal: 650 pk en een fenomenaal koppel van 1200 Nm. Dat vermogen zorgt voor een sprint van 0 naar 100 km/u in 4.2 seconden en een topsnelheid van 320 km/u. 

Aan de buitenkant werd ook wat aangepast, de Kicherer CL 65 krijgt 20″ Kicherer RS-X lichtgewicht velgen, carbonvezel zijspiegels, diffuser achteraan en een aangepaste voorgrille. Achteraan vinden we vier uitlaatpijpen, het uitlaatsysteem is ook aangepast om de diepste motorgeluiden voort te brengen. Kicherer heeft ook niet bespaard op het interieur, we vinden er geknoopt leder, een alcantara dak en carbon afwerking. 

Kicherer CL 65

Kicherer CL 65

Kicherer CL 65

Kicherer CL 65

Kicherer CL 65

Kicherer CL 65

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...