Spyshots: Porsche Panamera interieurfoto’s

Porsche Panamera Teaser
Over het uiterlijk van de Porsche Panamera kunnen we ons al een beeld vormen, van het interieur hadden we echter nog geen spionagefoto’s.

Op de foto’s zien we de sleutel en het interieur van de toekomstige Porsche Panamera. Om direct met de deur in huis te vallen, de sleutel is compleet belachelijk, deze is in de vorm van een schaalmodel van de Panamera, met een groot Porsche logo op de motorkap. Welk kind bij Porsche heeft dat uitgevonden? Esthetisch gezien vind ik dit niet bij een “Premium” vierdeurscoupé passen. 

Het interieur is daarenboven ook niet om over naar huis te schrijven, we weten al langer dat Porsche-designers lui zijn maar deze keer hebben ze toch geprobeerd om vernieuwend uit de hoek te komen. Het typische Porsche klokkenhuis en Porsche stuur komen weliswaar terug maar de designers hebben het aangedurfd om een nieuw middenconsole te ontwerpen. Daar wringt nu net het schoentje, de Panamera is uitgerust met een overdosis knoppen rond de versnellingsbook en dat geeft een overladen indruk. Ook de twee ventilatieroosters naast het LCD scherm lijken mij misplaatst. Maar wat denken jullie ervan? (via: Sjoerd & Teamspeed)

Porsche Panamera Sleutel

Porsche Panamera Interieur

Porsche Panamera Interieur

Porsche Panamera Interieur

Porsche Panamera Interieur

Porsche Panamera Interieur

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Porsche Panamera interieurfoto’s"

  1. drakie 24-01-2009 om 10:26

    Ik ben aan het twijfelen of ik de lamborghini estoque zou bestellen of de panamera? Wat zou jij doen?

    Gr,

Reageer

Reactie aan het plaatsen...