Meer details: Audi TT RS

Audi TT RS
WCF heeft enkele nieuwe details van de toekomstige Audi TT RS kunnen strikken, de TT RS krijgt 340 pk dankzij een 5 cilinder, 2.5 TFSI.

De mensen van Worldcarfans hebben een kopie van een brief van Audi naar zijn Duitse dealers in het bezit gekregen en daarin kunnen we enkele nieuwe details lezen over de Audi TT RS. De TT RS krijgt een vijfcilinder, 2.5 liter TFSI onder de motorkap met een vermogen van 340 pk en een maximaal koppel van 450 Nm. De wagen maakt gebruik van een zestraps versnellingsbak. Het verbruik zou dankzij de FSI technologie onder de 10 liter per 100 km blijven. De sprint van 0 naar 100 km/u is voorbij in 4,5 seconden. 

Aan de buitenkant krijgen we nieuwe luchtinlaten vooraan, 18″ Aluminium velgen en twee ovalen uitlaten achteraan. Het interieur krijgt een onmiskenbare RS-trim, de bestuurderscabine krijgt de klassieke Audi metallic look met Aluminium afwerking. De TT RS krijgt verder Alcantara sportzetels met zilveren stiksel. 

De RS versie van de TT komt er als Coupé of Roadster, over de kostprijs is nog niets bekend. De TT RS wordt in het derde kwartaal van 2009 bij de dealers verwacht. 

Spyshots: (Via: Worldcarfans)
Spyshots: Audi TT RS Ring

Spyshots: Audi TT RS Ring

Spyshots: Audi TT RS Ring

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...