Carlsson CK63 S: getunede C63 AMG

Carlsson CK63 S
Tuninghuis Carlsson heeft de Mercedes C63 AMG eens aangepakt, goed voor een vermogensupgrade van 108 pk.

Het vermogen stijgt van 457 pk naar 565 pk terwijl het koppel 85 Nm stijgt tot een totaal van 685 Nm. De CK63 S haalt 100 km/u in 3.8 seconden, de C63 AMG in 4.5 seconden. De wagen is uitgerust met een sportluchtfilter, een carbonvezel motorkap, een sportuitlaat en een elektronische snelheidsbegrenzer op 300 km/u. 

Om het vermogen van de Carlsson CK63 S onder controle te houden is de wagen uitgerust met een aanpasbaar veringssysteem. Het bedrijf plaatst ook een gelimiteerde slipdifferentieel om de tractie en rijstabiliteit te bevorderen. De CK63 S is verkrijgbaar met ultra lichte velgen die 38% minder wegen dan de standaard wielen van de C63 AMG en dat zorgt voor een verbeterd rijcomfort.

Uiteraard zorgt Carlsson ook voor een nieuwe styling, zowel de voor als achterkant krijgen speciale spoilers die de stabiliteit bij hoge snelheden garanderen. Ook binnenin zorgt Carlsson voor een wijd gamma aan mogelijkheden om uw C63 AMG te personaliseren. 

Carlsson CK63 S

Carlsson CK63 S

Carlsson CK63 S

Carlsson CK63 S

Carlsson CK63 S

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...