Eerste foto’s: Nissan 370Z

Nissan 370Z
Na de spyshots en de teaser is er eingelijk niet veel onthulling aan, maar toch: hier zijn de eerste foto’s van de Nissan 370Z.

Zoals de naam het al zegt, zal de motor 3.7l inhoud hebben, daar zorgt een V6-motor uit de Infiniti G37 voor. Het vermogen zal ongeveer 330 pk bedragen en zal op de weg gezet worden via een manuele zesbak. Aan de buitenkant zien we de vernieuwde vorm van de voor- en achterlichten, maar de vorm is nagenoeg hetzelfde gebleven.

Aan de binnenkant zien we dat de basis voor het interieur duidelijk de 350Z was, maar dat er hier en daar wat vernieuwd is. Drie grote instrumentenborden bevinden zich net voor de chauffeur, drie kleinere bevinden zich in de middenconsole. Nissan zorgde voor een nieuw navigatie- en stereosysteem en verving naar eigen zeggen het plastic aan de binnenkant door hoogwaardiger materialen. Het ziet er weliswaar nog plastiek uit…

Op 19 november wordt de opvolger van de 350Z voor het eerst aan het grote publiek getoond, op de Los Angeles Motor Show.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste foto’s: Nissan 370Z"

  1. bram 29-10-2008 om 17:24

    die Z is precies va zagato

Reageer

Reactie aan het plaatsen...