Teasertijd: Volvo S60 Concept

Volvo S60 Concept Teaser
Op de Detroit Motor Show zal Volvo haar S60 Concept voorstellen. Uiteraard willen ze daar genoeg media-aandacht voor, dus lanceerde het enkele teasers.

Wat we zien is een foto van de middenconsole, die er enorm futuristisch uitziet, zo gaat het wel eens vaker met conceptmodellen. Bij een eerste blik lijkt de Volvo S60 gemaakt met hoogwaardige materialen, de middenconsole bestaat namelijk uit kristal. Dat is uiteraard nogal duur om in productiemodellen te stoppen, dus dat zal allicht nooit gebeuren. Dat de middenconsole doorloopt tot achterin is redelijk onwaarschijnlijk, want een wagen uit het segment van de S60 heeft toch wel nood aan 3 plaatsen achterin.

De bedieningsknoppen in de console kunnen naar het schijnt ook losgekoppeld worden, om op die manier eerder afstandsbediening te zijn, dan bedieningsknop. Het lijkt erop dat we een wagen vol gadgets te zien gaan krijgen

Volvo S60 Concept

Deel dit bericht:

2 reacties op "Teasertijd: Volvo S60 Concept"

  1. XliljeezyX 28-10-2008 om 18:16

    Het zal wel aan mij liggen maar de S60 is toch al in productie?

    Ik denk eeder dat de XC60 op de show zal gaan staan.

  2. MRM 28-10-2008 om 18:34

    nja, het huidige model uiteraard wel. Dat gaat natuurlijk geen 1000 jaar mee, dus moeten ze met een nieuw model komen. De studie daarvan is de wagen waarover het artikel gaat 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...