Bentley Continental GTC Speed


Bentley Continental GT, we like! Bentley Continental GTC, we like! Bentley Continental GT Speed, we like! Dus de kans is groot dat we de Bentley Continental GTC Speed ook wel weten te appreciëren.

Uit de naamgeving van de Bentley Continental GTC Speed kunnen we veel afleiden. De C in GTC staat uiteraard voor het open dak, terwijl de Speed die erachter staat, staat voor sportiviteit. De Speed laat zichzelf opmerken door 610 pk, een topsnelheid van 320 km/u en een sprint van nul tot honderd in 4.5 seconden.

De Continental GTC Speed gebruikt net zoals de GT Speed bredere banden en een aangepaste uitlaat. Op de GTC Speed zullen we nog een extra spoiler zien, die we niet zagen bij de GT Speed. De GTC speed heeft blijkbaar nood aan wat extra downforce.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...