Spyshots: Lamborghini Murcielago LP700?

Spyshots: Lamborghini Murciélago Ring
Lamborghini zit niet stil, na de onthulling van de Estoque werkt het aan een opvolger voor de Murciélago. Deze werd gespot aan de Nürburgring.

Als we kijken naar het testmodel dan zien we dat de Murciélago breder is geworden en dat de luchthappers bovenaan de wagen groter zijn dan het vorige model. Volgens bronnen test Lamborghini een nieuwe motor voor de Murciélago, deze 6.5 liter V12 zou een vermogen van 700 pk bezitten. Het vermogen zou daarmee 60 pk stijgen want de huidige Murciélago bezit maar 640 paarden. Voor dat extra vermogen is duidelijk meer koeling en downforce nodig.

Lamborghini zou volgens bronnen een aluminium space frame gebruiken voor de nieuwe Murciélago, dit in plaats van het huidige stalen/carbonvezel frame. Dat aluminium space frame wordt ook bij moederbedrijf Audi gebruikt in de R8 en A8, duidelijk dat het idee dus van de Duitsers komt. 

Op de spyshots zien we vreemde velgen, dit zijn sensoren die alle geleverde krachten doorgeven naar een centrale computer. Op het dak zien we een GPS/acceleratiemeter die zeer precies snelheden en sprinttijden kan doorgeven aan de techniekers van Lamborghini. 

Spyshots: (Via: Worldcarfans)

Spyshots: Lamborghini Murciélago Ring

Spyshots: Lamborghini Murciélago Ring

Spyshots: Lamborghini Murciélago Ring

Spyshots: Lamborghini Murciélago Ring

Spyshots: Lamborghini Murciélago Ring

Spyshots: Lamborghini Murciélago Ring

Spyshots: Lamborghini Murciélago Ring

Spyshots: Lamborghini Murciélago Ring

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Lamborghini Murciélago LP700?"

  1. XliljeezyX 26-10-2008 om 22:08

    of er zitten nieuwe velgen onder die niet gezien mogen worden ;p

    Wel vette bak! en 700PK ben benieuwd of het echt waar zal worden.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...