Zou BMW durven: BMW M7


Op het internet duikt deze impressie op van wat een BMW M7 zou moeten zijn. Of BMW ooit een M7 zal maken, is een andere vraag.

En de kans dat er ooit een BMW M7 komt, is redelijk klein. BMW heeft als topmodel al de 760 en die motor zorgt voor voldoende vermogen, dat BMW het niet echt nodig acht een nog krachtigere versie te maken.

Nochthans hebben zowel Audi als Mercedes met respectievelijk de Audi S8 en de Mercedes S63 en S65 AMG wél zo’n krachtig model in huis. Als je kijkt naar het aantal paarden van de Audi S8 en je dat even vergelijkt met het aantal paarden van de BMW 760, dan zie je dat beide cijfers op 450 uitkomen en dat het koppel van de 760 zelfs groter is dan dat van de Audi S8. BMW heeft dus wel degelijk een punt dat het geen BMW M7 wil uitbrengen.

Verder is het ook zo dat BMW al heeft laten weten dat er een productiemodel komt van de de BMW CS Concept en zowel een BMW M7 als een BMW CS in het gamma hebben, is met zichzelf concurreren en slaat ongeveer nergens op. Mooie impressie, dat wel ;).

Deel dit bericht:

1 reactie op "Zou BMW durven: BMW M7"

  1. Djivy 22-10-2008 om 21:21

    ’t Zou me niet verwonderen als merken die photoshops tegenwoordig zelf in mekaar knutselen.

    Boycotten die handel.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...