Gelekt: Renault Scenic en Grand Scenic

Gelekt: Renault Scénic
Renault zit duidelijk met een lek, want net zoals bij de Laguna Coupé, de Mégane en de Dacia Logan, hebben we ook van de Scénic en de Grand Scénic foto’s gevonden voor het moment dat de wagen gelanceerd werd.

Duidelijk is dat de Renault Scénic geïnspireerd werd op de Renault Mégane, wat vooral te merken is aan de typische vorm van de koplampen en aan de achterlichten, die rond de hoek meedraaien.

De Renault Grand Scénic zal plaats bieden aan 7 personen, wat hem een beetje uit de klasse van de gewone Scénic stoot en hem een meer potentere concurrent maakt voor de Opel Zafira, de Citroën C4 Picasso en de Ford S-Max.

De motoren zijn niet niet bepaald aangepast. Je kan nog steeds voor de 1.6l benzinemotor kiezen met 100 of 110 pk en voor de 2.0l benzinemotor met 140 pk. Wie liever dieselt kan kiezen voor een 1.5l dieselmotor met 90 of 110 pk en voor een 2.0l dieselmotor met 130 pk. Normaal komen er kortdaags nog TCe-motoren bij, die 130 (voor de 1.4l motor) of 180 (voor de 2.0l motor) pk zullen hebben.

Normaal vindt de lancering plaats op het autosalon van Genève volgend jaar plaats.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Gelekt: Renault Scénic en Grand Scénic"

  1. XliljeezyX 15-10-2008 om 18:40

    en toch snap ik niet waarom mensen zo’n auto kopen.

  2. MRM 15-10-2008 om 19:08

    omdat een auto voor sommigen slechts van A naar B moet rijden en een beetje plaats moet hebben?

  3. cloink 16-10-2008 om 9:30

    Dan nog zijn er beter en vooral better looking alternatieven. Dit is gewoon echt een no-go. 😐

Reageer

Reactie aan het plaatsen...