Lamborghini Estoque niet voor binnenkort

Lamborghini Estoque
De meeste mensen zijn zeer positief over de Lamborghini Estoque, maar of hij effectief geproduceerd zal worden, is een andere zaak.

Volgend jaar beslist Lamborghini of de Estoque effectief in productie zal gaan, meldde Stephan Winkelmann aan Car and Driver. Als de genomen beslissing positief zal zijn, zal het nog ongeveer 4 jaar duren vooraleer de Estoque gebouwd zal worden.

Lamborghini kampt op het gebied van productie nog met enkele problemen. Zo is er in de fabriek momenteel niet genoeg ruimte voor het bouwen van de Estoque en een geschikt platform is ook nog niet gevonden. Dat van de A8 laat niet toe dat de motor ver naar achter ligt, wat er over het platform van de Porsche Panamera werd gezegd, is niet bekend.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Lamborghini Estoque niet voor binnenkort"

  1. XliljeezyX 13-10-2008 om 20:17

    sjonge jonge jonge.. helemaal voor niks gewacht met die stomme teasers!!

  2. MRM 13-10-2008 om 20:18

    awel, dat vind ik ook!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...