Spyshots: Audi TT-RS

Spyshots: Audi TT RS Ring
Het is alweer even geleden dat we de TT-RS voorbij zagen komen, deze week werd hij echter tijdens testritten gespot op de Nürburgring.

Onder de motorkap van de TT-RS vinden we een 340+ pk sterke 3-liter V6 motor met supercharger. De Audi TT-RS heeft dus ongetwijfeld genoeg vermogen onder de motorkap om de Cayman te verslaan. De Cayman S, de snelste Cayman, heeft een vermogen van 295 pk. De TT RS moet echter ook rekening houden met de BMW Z4M (343pk) en de Mercedes SLK 55 AMG (360 pk). 

Op de spionagefoto’s zien we duidelijk dat de TT-RS een agressievere look meekrijgt, grote luchtinlaten en een nieuwe voorspoiler zorgen ervoor dat de clichématige coiffeurs-coupé een ruige wagen wordt. Het valt ook op dat de TT-RS iets lager bij de grond hangt en op de laatste foto zien we duidelijk de ovalen uitlaatpijpen die typisch zijn voor RS modellen.

Volgens bronnen zal de snelste TT ooit eind dit jaar nog worden gepresenteerd, we vermoeden zelfs dat dit op het autosalon van Los Angeles zal gebeuren, begin november dit jaar. Na de introductie van de TT RS Coupé komt er ook een TT RS Roadster, waar eerder al spyshots van verschenen. 

Spyshots: (Via: Worldcarfans)
Spyshots: Audi TT RS Ring

Spyshots: Audi TT RS Ring

Spyshots: Audi TT RS Ring

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...