Spyshots: Nissan 370Z


De Nissan 350Z is al een tijdje op de markt, tijd voor opvolging zo blijkt. De opvolger zal Nissan 370Z heten en werd gespot in de regen.

De veranderingen aan de buitenkant zijn niet extreem ingrijpend, maar vallen toch op. De vorm van de carosserie is ongeveer hetzelfde gebleven, al zijn de lampen aangepast en hebben de zijruiten duidelijk een verkleiningskuur gekregen.

Vroeger lag er onder de motorkap – de naam verraadt het al – een 3.5l motor. Aangezien de opvolger de Nissan 370Z zal gaan heten, is het extreem waarschijnlijk dat we hier met een 3.7l V6 motor te maken zullen hebben. De V6 waar we het over hebben ligt in de Infiniti G37 en produceert daar 320 pk.

Op het autosalon van Los Angeles zal de Nissan zijn camouflage verliezen en zullen we zien wat de 370Z precies meegekregen heeft van de grote broer, de Nissan GT-R.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...