Ford introduceert MyKey

Ford MyKey
Ford introduceert MyKey, een systeem waarmee ouders hun kinderen in de auto bepaalde limieten kunnen opleggen zoals snelheid en stereogeluid.

Het MyKey systeem zorgt ervoor dat de stereo tot maximaal 44% opengedraaid kan worden en als niet iedereen zijn gordel om heeft komt er zelfs geen geluid uit de boxen. De topsnelheid van de wagen wordt beperkt op 80 mph (128 km/u) en er klinken waarschuwingen op 45, 55 en 65 mph. Verder klinkt er vroeger een waarschuwing dat de brandstoftank bijna leeg is en kan het ESP niet uitgeschakeld worden. 

Ford wil het MyKey systeem invoeren in zijn 2010 modellen zoals de 2010 Focus Coupé, Lincoln en Mercury. Het systeem kan door de ouders aan en uitgezet worden en is volgens Ford ideaal om het soms gevaarlijke gedrag van nieuwe chauffeurs in te perken. Of het systeem ook naar Europa overkomt is nog niet bekend. 

Ford MyKey

Ford MyKey

Deel dit bericht:

1 reactie op "Ford introduceert MyKey"

  1. XliljeezyX 09-10-2008 om 14:50

    Goeie technologie van ford!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...