Preview: Audi Q3

Preview: Audi Q3
Nu BMW de X1 Concept heeft onthuld moet Audi kort op de bal spelen, na de Q5 als tegenstander van de X3 komt Audi in 2010 met de Q3.

Dankzij deze impressiefoto’s kunnen we alvast een beeld vormen van de toekomstige Audi Q3. De Q3 wordt een kleine vierdeurs SUV met het platform van de volgende generatie Volkswagen Polo. De lengte van de kleine SUV zou daarmee op 3,93 meter komen.

Onder de motorkap vinden we een wijd gamma motoren met een 1.4 liter TSI met 125 pk of 150 pk als instapper bij de benzines. Later zou er ook gekozen kunnen worden voor een 2.0 TFSI met 200 pk. De dieselinstapper wordt een 1.2 TDI met 80 pk en voor wie dat te weinig is (iedereen dus) is er een 1.6 TDI met 119 pk.

Impressiefoto’s: (Via: LeftLaneNews)
Preview: Audi Q3

Preview: Audi Q3

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...