Abt doet de Volkswagen Scirocco

Abt Volkswagen Scirocco
Volkswagen en Audituner Abt heeft zijn versie klaar van de Scirocco, naast een body kit zijn er ook vermogensupgrades beschikbaar.

Aan de buitenkant krijgt de Scirocco een nog sportievere look met een vernieuwde voorbumper en grille, side skirts met twee luchtinlaten, een dakspoiler, een achterspoiler en een vernieuwde achterbumper met vier uitlaatpijpen en diffuser. 

De remmen en vering werden ook aangepast, de Abt Scirocco staat 30 millimeter dichter tegen de grond en de remschijven en remklauwen kregen ook een upgrade. Er is verder keuze tussen een wijd gamma Abt velgen tussen 18 en 20 inch.  

Onder de motorkap zorgt Abt voor verschillende vermogensstijgingen, de 1.4 TSI stijgt van 160 naar 200 pk, de 2.0 TDI van 140 naar 170 pk en de 2.0 TSI van 200 naar 240 pk. Sprinttijden en topsnelheden van deze getunede motoren zijn echter niet vrijgegeven.

De Abt Volkswagen Scirocco wordt beschikbaar vanaf Januari 2009, voor het volledige exterieurpakket betaal je 5.990 euro. De prijzen voor de motorupgrades werden nog niet vrijgegeven.

Abt Volkswagen Scirocco

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...