Parijs ’08: Lexus IS Cabrio


Ook Lexus heeft een primeur op het autosalon van Parijs: een Cabrio-versie van de Lexus IS, die onlangs een ‘facelift’ kreeg.

Het belangrijkste aan een cabrio is natuurlijk het dak. Het dak bij deze Lexus bestaat uit drie delen, elk samengesteld uit aluminium en kan in 20 seconden openen. Dankzij het ingenieuze vouwsysteem kan er met het dak open toch nog redelijk wat bagage in de koffer.

De motorisaties bij deze Lexus IS Cabrio zijn hetzelfde als die van de vierdeurs. De motor van de Lexus IS250C heeft 6 cilinders met een V-opstelling, die samen 208 pk produceren. Een zestrapsautomaat schakelt heen en weer tussen de versnellingen. Of er ook een krachtigere versie komt, is nu nog onduidelijk.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Parijs ’08: Lexus IS Cabrio"

  1. DENIELL 11-01-2010 om 22:15

    GOOD!!! very nice!!
    I will buy a Lexus IS C in this year.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...