Meer details: Aston Martin One-77

Aston Martin One-77
Morgen krijgt de pers de nieuwe Aston Martin One-77 te zien, dankzij 925 hebben we echter nu al enkele nieuwe details en foto’s.

Zoals de naam doet vermoeden wordt de nieuwe Aston Martin in een oplage van 77 stuks gebouwd, de kostprijs van het beestje bedraagt, even slikken, 1.050.000 pond zonder taksen. Dat is omgerekend naar de huidige koers 1.322.015 euro, duurder dan de Bugatti Veyron dus. De tweezits-sportcoupé krijgt een aluminium frame en carbonvezel afwerking dat het totale gewicht van de wagen op 1500 kilogram houdt. 

In het midden van de wagen vinden we een 7.0 liter V12 motor met een vermogen van 710 pk en een maximaal koppel van 750 Nm. Dat fenomenaal vermogen wordt gekoppeld aan een gerobotiseerde manuele zesbak. Aston Martin gaat de One-77 voorzien van keramische remschijven en een in hoogte verstelbare ophanging dat samen zal werken met het dynamische stabiliteitssysteem van de wagen.

Aston Martin One-77

Aston Martin One-77

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...