Eindelijk: Lamborghini Estoque


Gedaan met al dat gepest van Lamborghini de laatste weken, want nu hebben we eindelijk foto’s van de Lamborghini Estoque weten te bemachtigen, samen met wat extra informatie!

De Estoque zal 5,15m lang worden, wat nodig is om vier deuren te plaatsen. De voorkant is typisch Lamborghini, net als de achterkant, de zijkant is nog even wennen, maar ik denk dat dat wel in orde komt.

Onder de motorkap vinden we hoogst waarschijnlijk de V10 motor uit de Lamborghini Gallardo LP 560-4, die 560 pk heeft. Alle vier de wielen zullen aangedreven worden, om een optimale wegligging te kunnen garanderen. De Estoque die we nu zien is nog een concept, tegen 2010 zou een productieversie klaar moeten zijn. Allicht zullen er tegen dan ook andere motoren in het gamma komen, waaronder misschien een V8 motor, de V12 TDI van Audi en wie weet een hybride-variant. Meer info volgt ongetwijfeld!

En dan nu: de foto’s!

Deel dit bericht:

3 reacties op "Eindelijk: Lamborghini Estoque"

 1. michael 01-10-2008 om 15:19

  hipe

 2. XliljeezyX 01-10-2008 om 15:37

  Hehe werd tijd! ziet er heel goed uit!
  de voorkant doet me vooral denken aan de reventon en de zijkant aan de maserati 4porte. en die achterkant oh zo mooi!
  als je het mij vraagt of die geslaacht is zeg ik: JA!

 3. Zolex 01-10-2008 om 17:45

  OMG !!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...