McLaren Mercedes SLR Roadster 722 S


De McLaren Mercedes SLR 722 S zonder dak zat er al een tijdje aan te komen, nu hebben we officiële foto’s en informatie weten te bemachtigen.

De 722 edition van de McLaren Mercedes SLR verscheen in 2006 en beschikte over 650 pk en 850 Nm, tegen over de 626 pk en 780 Nm van een ‘normale’ SLR. De open versie van de 722 heeft dezelfde cijfers als de 722 met vast dak. Na 3,7 seconden is de kaap van 100 km/h dus overschreden en na 10,6 seconden heb je die van 200 al overschreden. Als je het gaspedaal verder induwt, kan je 335km/h halen.

Aan de buitenkant is – uiteraard – het dak een verandering ondergaan, het kan namelijk open. Maar u had ongetwijfeld niet minder verwacht van een cabrio. Aan de binnenkant zien we ongeveer overal logootjes van 772 S, een mooi gadget voor de liefhebber! De veiligheidsgordels zijn rood. Normaal is het mogelijk om bij een snelheid van 200km/u een gesprek te voeren met je passagier.

Vanaf januari volgend jaar te koop, helaas tegen een redelijk hoge prijs, ongeveer €575.000. Wie weet kan een zotte belegging wonderen doen?

Fotomateriaal:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...