Fiat 500 PUR-O2

Fiat 500 PUR-O2
Fiat heeft een nieuwe milievriendelijke PUR-O2 lijn geïntroduceerd die op de 500, Croma en Bravo beschikbaar zal zijn.

De PUR-O2 lijn doelt op een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot dankzij Eco Drive, het nieuwe ‘Start&Stop’ systeem dat ontwikkeld werd door Bosch, milieuvriendelijke banden, aerodynamische stroomlijning en een nieuwe versnellingsbak.

De Fiat 500 krijgt in de PUR-O2 lijn een 1.2 benzinemotor die dankzij de aanpassingen 10% minder vebruikt dan de gewone 1.2 benzine versie. De 500 PUR-O2 haalt daarenboven de laagste CO2-uistoot in een benzinewagen met 115g/km. Later komt er ook een Dualogic versnellingsbak waarmee het brandstofverbruik en de uitstoot nog lager zullen liggen.

PUR-O2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...