Eerste foto’s: MINI Cabrio


We hadden het eerder al over de komst van de nieuwe MINI Cabrio, nu zijn de foto’s van de definitieve versie gelekt.

Volgens bronnen krijgt de gefacelifte MINI Cabrio een nieuwe multifunctionele soft top, wat men daarmee precies bedoeld is nog niet volledig duidelijk. De C-pilaar is even wijd als het huidige model dus de achteruitkijk zal niet echt verbeterd zijn. De nieuwe top lijkt wel makkelijker opvouwbaar dan deze op het huidige model.

Zoals bij de gewone MINI Cooper heeft MINI niet te veel uiterlijke wijzigingen gedaan ten opzichte van de huidige generatie. De iets grotere dimensies van de tweede generatie MINI zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat er meer plaats zal zijn voor de soft top en dat daarenboven de passagiers- en bagageruimte in omvang zal toenemen.

BMW zal de nieuwe MINI Cabrio voorstellen tegen het einde van dit jaar, het model zou dan vanaf begin 2009 bij de dealers moeten staan.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Eerste foto’s: MINI Cabrio"

  1. XliljeezyX 28-09-2008 om 13:57

    Zo.. we zijn vandaag dus op de mini tour ? 😛
    Maar ik dacht dat deze al uit was want ik zag hem gister nog langs rijden op de nederlandse snelweg (A27)

  2. MRM 28-09-2008 om 14:39

    das de oude MINI Cabrio allicht 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...