Preview: BMW X1


Op het autosalon van Parijs zou de BMW X1 te zien moeten zijn. De BMW X1 is een “SUV” op basis van de BMW 1-series.

Blijkbaar is het in om kleine SUV’s – wat een contradictie – te lanceren. Ikzelf ben er niet echt voor te vinden, maar soite, als het maar verkoopt zeker. De BMW X1 zal te zien zijn op het autosalon van Parijs, maar hieronder vind je alvast een klein voorsmaakje in de vorm van een video.

Normaal zou de BMW X1 tegen 2010 op de markt moeten komen, met als voornaamste concurrent de MINI Crossman, waarmee de X1 mogelijk enkele onderdelen zou delen. Sommigen menen de RAV4 als concurrent te beschouwen, maar ik vind dat een nogal vergezochte vergelijking.

Welke motoren we onder de motorkap zullen terugvinden weten we nog niet, maar de kans is groot dat het gamma ongeveer hetzelfde zal zijn als dat van de huidige 1-series. Enjoy the video!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...