Maserati GranTurismo MC Corse Concept


Een Maserati GranTurismo, allemaal goed en wel, maar een echt racemonster is het niet. Daarom maakte Maserati er een raceversie van.

Die raceversie zal te zien zijn op het autosalon van Parijs en wordt voorgesteld als de Maserati GranTurismo MC Corse Concept. Aan de buitenkant zien we dat de wagen heel wat optische tuning heeft meegekregen, die uiteraard hun bijdragen leveren op gebied van aerodynamica alsook op het gebied van gewichtsbesparing.

De MC Corse is niet gebaseerd op de Maserati GranTurismo, maar op de Maserati GranTurismo S, die 430 paarden onder de motorkap heeft liggen. De MC Corse zal 20 paarden extra krijgen, die via 18″ wielen -slicks trouwens- op de baan worden losgelaten. De motor kreeg ook een nieuwe luchtinlaat, de achterkant kreeg nieuwe uitlaten. Om meer grip te krijgen, heeft de MC Corse een nieuwe achterspoiler en efficiënte side skirts.

Normaal komt er in 2009 ook nog een dakloze versie van de Maserati GranTurismo!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Maserati GranTurismo MC Corse Concept"

  1. XliljeezyX 26-09-2008 om 14:51

    Zo ziek! Zo bruut dat hij eruit ziet!

  2. michael 28-09-2008 om 10:40

    wtf dat ding heeft een fking rlaxte voorkant!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...