Fiat 500 Abarth Esseesse


De Fiat 500 Abarth Essesse is iets vroeger uit zijn doos gekropen dan het geplande Autosalon van Parijs, het hippe wagentje heeft een vermogen van 170 pk!

Waar de Fiat 500 Abarth 135 pk onder de motorkap had, heeft deze 500 Abarth Esseesse maarliefst 170 paarden onder de motorkap. Daarmee komt deze stadswagen akelig dicht bij de MINI Cooper S die over 172 pk beschikt. Hoe snel de Fiat naar 100 sprint en wat zijn topsnelheid is is echter nog niet bekend.

De Body Kit van de Abarth 500 Esseesse schreeuwt het uit dat het hier niet om een schattig 500tje gaat. De Abarth 500 Esseessee toont dat hij keihard kan en is uitgerust met 17″ lichtmetalen velgen, een kleine achterspoiler, een bebumperde achterkant en dito voorkant, diffuser en een dubbele uitlaat.

Op de foto’s valt ook de extra luchtinlaat op, deze is noodzakelijk voor de koeling van de turbomotor, ook de sportstoelen zijn duidelijk zichtbaar. Meer foto’s komen er ongetwijfeld tijdens het autosalon van Parijs.

Fiat Abarth 500 Esseesse

Fiat Abarth 500 Esseesse

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...