Lamborghini: extra teaser


Lamborghini heeft nog een teaser vrijgegeven om het grote publiek nog meer nieuwsgierig te maken naar wat Lamborghini in petto heeft.

We zien een klein deel van de voorkant van de wagen. Veel kunnen we daar niet uit afleiden, maar er zijn enkele mogelijke verklaringen. De eerste mogelijke verklaring is de komst van de Lamborghini Murciélago SV. Als we de foto’s van beide artikels (dit en de link) vergelijken, zien we aan de voorkant niet bepaald veel gelijkenissen, maar de foto in het eerste artikel is niet bepaald recent, mogelijks heeft Lamborghini al heel wat aangepast.

Sommigen zeggen dat het hier zou gaan om een geheel nieuwe Murciélago. Dat is weliswaar niet zo waarschijnlijk, aangezien Lamborghini nog steeds bezig is aan varianten op de huidige.

Een andere mogelijkheid is dat Lamborghini met een vierdeurs coupé afkomt. De slogan die bij deze foto hoort is namelijk : “It’s not just a Lamborghini, it’s an all new world”. De ‘all new world’ zou wel eens kunnen slaan op een compleet nieuw model. De concurrentie met de Aston Martin Rapide en de Porsche Panamera lijkt dan niet veraf. De nieuwe foto toont luchtinlaten aan de voorkant, wat erop zou kunnen wijzen dat de motor aan de voorkant ligt. In een supercar ligt die meestal achterin, dus een vierdeurscoupé zou wel eens de meest waarschijnlijke mogelijkheid kunnen zijn.

Uitsluitsel kan worden bezorgd op het autosalon van Parijs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...