Spyshots: Fiat 500 Cabrio

Preview: Fiat 500 Cabrio
Fiat werkt aan een cabriovariant van zijn razend populaire 500, de Fiat 500 Cabrio werd tijdens een testrit gespot.

Uit de foto’s blijkt dat de Cabrio zowel een B-pilaar als een C-pilaar heeft waardoor we kunnen besluiten dat Fiat aan twee cabrioversies werkt. De ene wordt een semi-cabrio zoals we het eerder ook al bij de Maybach Landaulet zagen en de tweede wordt een conventionele cabrio.

De semi-cabrio die we op de spyshots kunnen zien krijgt dus een stoffen dak en zal verder de structuur van de normale 500 behouden om de ontwikkelingskosten te drukken. Volgens geruchten zal de nieuwe 500 voorgesteld worden op het autosalon van Genève volgend jaar, maar ook een verrassing op het autosalon van Parijs volgende maand valt niet uit te sluiten.

Spyshots & impressiefoto: (Via: WCF

Preview: Fiat 500 Cabrio

Spyshots: Fiat 500 Cabrio

Spyshots: Fiat 500 Cabrio

Spyshots: Fiat 500 Cabrio

Spyshots: Fiat 500 Cabrio

Spyshots: Fiat 500 Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...