Citroen C3 Pluriel Charleston


De Citroën 2CV is 60 jaar oud en dat dient gevierd te worden, in dit geval met een Charleston-editie. De Citroën C3 krijgt de typische bordeaux en zwarte kleuren.

De Charleston-editie van de Citroën 2CV was in ‘the eighties’ énorm populair, tot aan zijn laatste productiejaar, zijnde 1990. Ditmaal dient de Citroën C3 als basis om de legendarische kleuren op te spuiten, omdat de Citroën C3 qua vorm goed lijkt op de Citroën 2CV (die misschien een nieuw leven krijgt?).

Door welke motor de Citroën C3 Charleston zal worden aangedreven geeft Citroën nog niet vrij. Wat ze wel laten weten is dat er binnenin een hele hoop extra luxe zal zijn, waaronder chrome accenten en lederen bekleding. Of dat past bij een Citroën C3 is betwijfelbaar, maar bij een speciale editie komt dat volgens mij wel in orde.

Op het autosalon van Parijs komen we ongetwijfeld meer te weten over deze speciale editie. Tegen 2009 kunnen liefhebbers bij de dealer terecht voor de Citroën C3 Charleston.

En de 2CV Charleston:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...