Brabus C 63 AMG


De Mercedes C 63 AMG is al een redelijk brute wagen, maar blijkbaar niet bruut genoeg voor de jongens bij Brabus.

Brabus nam de Mercedes C-klasse al vaker eens onder handen dus ik vermoed dat het bedrijfsmotto daar ‘hoe meer hoe liever’ luidt. Zoals gewoonlijk werd er een hele hoop pk’s toegevoegd, deze keer 73 om precies te zijn. 530 paarden in het totaal dus. Deze keer werd er ook een nieuw remsysteem toegevoegd, aangezien stoppen belangrijk is. Om het met de woorden van Jeremy Clarckson te zeggen: ‘It’s not speed, but suddenly becoming stationary that kills people’. 19″ velgen uit lichtmetaal en de nodige franjes binnenin maken het geheel af. Niemand weet de begrenzing tot 300km/u te appreciëren, dus verhogen ze die maar naar 315 km/u.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Brabus C 63 AMG"

  1. XliljeezyX 10-09-2008 om 15:41

    Doe me liever de bullit maar..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...