Bentley verlaagt productie

Bentley Logo
We hadden eerder al bericht over de dalende verkopen bij Bentley (en luxewagens in het algemeen), de Britse autobouwer gaat nu zijn productie verlagen.

Bentley verwacht dat de omzet dit jaar met 15 procent zal dalen. Het voorbije jaar verkocht de constructeur, dat een dochtermerk is van het Duitse Volkswagen, 10.000 wagens. Deze vonden vooral in Noord-Amerika, Groot-Brittannië en West-Europa een eigenaar. Bij de autobouwer werken 4.000 mensen. 

Voor de werknemers is het geen ramp, enkel van 50 interimarbeiders wordt het contract niet verlengd. De mindere verkopen komen wel na een zeer sterk 2007 waarin alle verkoop- en winstrecords sneuvelden.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Bentley verlaagt productie"

  1. XliljeezyX 08-09-2008 om 20:14

    Tjah.. tegenwoordig met die belachelijke benzine prijzen.. opeens wilt iedereen een prius (bewijzen van spreken!) nja ik liever de 520D Diesel i.p.v de prius (er is een test geweest dat de 520D ZUINIGER IS dan de prius.. en ja zelfs bij top gear hebben ze een m3 tegen een prius 5 rondjes laten racen en wat denk je? m3 is iets zuiniger dan de prius o0)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...