Beste beleggers rijden Zweeds

Volvo XC60
Beleggers die met een Saab of een Volvo rijden halen gemiddeld een hoger rendement uit hun aandelenportefeuille dan andere bestuurders.

Althans als we het onderzoek van SNS Fundcoach bij 7.000 beleggers mogen geloven, volgens dat onderzoek haalden beleggers met een Zweedse wagen het beste rendement in 2007. 

Bestuurders van een Saab of Volvo haalden in 2007 een rendement van 6,8% op de voet volgt Duitsland met Mercedes (6,4%) en BMW (6,2%). Het zwakst scoren bestuurders van een Citroën of Seat met respectievelijk 4,6 en 4,5 procent. 

Volgens SNS rijden veel ondernemers met een Saab. Ondernemers zijn volgens de bank goed in staat om risico’s in te schatten, dat vinden we ook terug in de beleggingsportefeuille van Saabrijders. Deze kiezen vaker voor een combinatie van zowel aandelen, beleggingsfondsen en obligaties, waardoor de risico’s kleiner worden. (Via: Quotenet)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...