Preview: Renault Megane


De Renault Mégane moet in feite nog onthuld worden, maar het internet is meestal sneller. Wij presenteren u: de foto’s van de nieuwe Renault Mégane.

De nieuwe Renault Mégane is drastisch veranderd tegenover de vorige Mégane. De designstijl heeft blijkbaar een ommekeer van 180° gemaakt, mijns inziens in de goede richting. Op de foto’s van het interieur en de officiële informatie moeten we wachten tot volgende week, als we het te horen krijgen van Renault zelf.

Hier zien we een vijfdeursmodel maar er komt ook een sportiever driedeursmodel. De vijfdeurs zal allicht concurreren met de VW Golf, de Opel Astra, de Peugeot 308 en de Citroën C4.

Naast de huidige 1.5 en 2.0 dCi motoren en de 1.2 TCE – motor, zal er een nieuwe motor in de Renault Mégane debuteren. Het gaat hier over een 1.4 turbomotor met 130pk. Klinkt niet slecht. We komen deze wagen tegen op het autosalon van Parijs, begin oktober.

(Foto’s: km77.com)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Renault Mégane"

  1. XliljeezyX 03-09-2008 om 21:01

    clio, laguna achtig!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...