Video: Jaguar XF-R


Persoonlijk ben ik een enorme fan van de Jaguar XF. Goed nieuws dus: er komt een XF-R én we hebben er een filmpje van!

De Jaguar XF-R is de sportieve versie van de Jaguar XF en zal een 5.0L V8-motor onder de motorkap krijgen. Deze V8 zal meer dan 500pk krijgen, wat betekent dat deze, limousine redelijk snel over het wegdek zal kunnen scheuren.

Aan het uiterlijk van de Jaguar XF verandert er niet veel, sommigen vinden dat spijtig, ik kan er best mee leven. De luchtinlaten op de motorkap, die de V8-motor van genoeg adem moeten voorzien, zijn zowat de opvallendste veranderingen.

Het ziet er dus naar uit dat de Audi RS6, de BMW M5 en de Mercedes E 63 AMG concurrentie krijgen van de Engelsen. Ik kijk er alvast naar uit!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...