Spyshots: Opel Insignia OPC


Een ongelofelijk mooie wagen is het zeker, maar zotte prestaties heeft die Opel Insignia nu ook weer niet. Vandaar: de OPC-versie.

De Opel Insignia OPC rijdt ongeveer rond deze tijd rondjes op de Nürburgring, wat betekent dat het niet al te lang meer zal duren eer we deze wagen in de showroom terugvinden. Dat zal ongeveer in het midden van 2009 zijn, ongeveer een half jaar na de lancering van de Opel Insignia en de Opel Insignia Sports Tourer.

Onder de motorkap van de Insignia OPC zal een V6 liggen die in samenwerking met een turbo 300 pk spuwt. Aan de buitenkant zien we een nieuwe bodykit, een spoiler, zij-skirts en een voorspoiler met grote luchtinlaten. Deze wagen zal uiteraard beschikbaar zijn in het gekende OPC-blauw en de echte liefhebbers kunnen altijd een set met 18″ wielen bestellen. De binnenkant is uiteraard sportiever uitgewerkt. (via)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...