Rolls-Royce Phantom Peony


In België is het maar normaal dat mensen omkijken als ze een Rolls-Royce Phantom zien passeren. In de Verenigde Arabische Emiraten is dat al lang het geval niet meer, dus elke zichzelf respecterende oliesjeik moet zich nu wel een Rolls-Royce Peony aanschaffen.

Natuurlijk, als elke sjeik er zich een aanschaft, zal het probleem lang niet opgelost zijn, maar dat is geheel naast de kwestie. Het gaat hier namelijk over een nieuwe versie van de Rolls-Royce Phantom, die voor de Verenigde Arabische Emiraten bestemd is. De rest van de wereld moet zich tevreden stellen met de Rolls-Royce Phantom Tungsten, die overigens in Dubai werd voorgesteld.

Deze Peony – wat pioenroos betekent – is een deel van het programma “Bespoke”. De pioenroos is een symbool voor rijkdom en onderscheiding – vooral zich onderscheiden van mensen die slechts een gewone Rolls-Royce Phantom hebben. In de Rolls-Royce fabriek heeft het Bespoke-team beschikking over een ruimte waar ze kleuren, materialen etc ontwikkelen.

De buitenkant is, zoals je kan zien, blauw, weze het wel met twee verschillende tinten. Aan de binnenkant kan je de pioenroos terugvinden, aangezien deze in het sierhout binnen verwerkt is.

Hoeveel stuks er gemaakt zullen worden en hoeveel die stuks kosten, wordt niet meegedeeld. Als je het nog niet weet, kan je het allicht niet betalen, klinkt het bij Rolls-Royce.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...