Zelfgemaakte Bat-mobiel

handmake Badmobiel
Als je veel geld hebt en je wilt iets exclusief om in je uitgebreid wagenpark te plaatsen, dan ga je misschien wel eens bij een coachbuilder. Mensen zonder een onuitputtelijke bankrekening, maar die wel erg handig zijn, kunnen het ook zelf eens proberen, net zoals Bob Dullam..

Deze Amerikaan – hoe kan het ook anders – werkt als kostuumdesigner bij een groot theatergezelschap, en is duidelijk een Handige Harry. Hij bouwde deze replica van de batmobiel, met slechts enkele foto’s uit de nieuwste film. Dit project heeft hem ongeveer 60.000$ gekost, maar volgens Bob was het het allemaal waard. Je kan vinden wat je wilt, maar het is deze man erg goed gelukt!

Een eigen Batmankostuum heeft hij ook al gemaakt, en op zijn lijstje staat de Batpod vanboven, we kijken er naar uit! En voor de geïnteresseerden, hij is niet te koop!

handmake Badmobiel

handmake Badmobiel

handmake Badmobiel

handmake Badmobiel

handmake Badmobiel

handmake Badmobiel

handmake Badmobiel

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...