Mercedes E-klasse: eerste plaatjes?


Als we het Duitse AutoBild mogen geloven, zijn de foto’s die je hieronder kan zien de weergave van hoe de Mercedes E-klasse eruit zal zien.

Bij gebrek aan verder nieuws dan plaatjes, zal ik van de gelegenheid gebruik maken mijn mening over deze beelden te geven. De grille ziet er niet mis uit, maar de koplampen vind ik dan eerder misplaatst. In vooraanzicht (foto 2) vind ik het nog meevallen, maar van de zijkant gezien vind ik het maar niets. De achterkant vind ik ergens wel mooi, maar aan de andere kant, de prijs ‘Rear of the Year’ zal hij van mij nooit krijgen.

De binnenkant lijkt mij net iets té strak en de kleurencombinaties vind ik ook maar niets, vooral dan de houtafwerking. We hebben weliswaar eerder al foto’s gezien waar het interieur er veel beter uit ziet. Het enige wat ik écht mooi vind aan deze foto’s is in feite de zijlijn. Ik hoop dus alvast dat AutoBild het bij het verkeerde eind heeft, al vrees ik er een beetje voor. Het is natuurlijk iets te vroeg om conclusies te trekken. Spots: Estate1, Estate2 en E63 AMG.

Deel dit bericht:

6 reacties op "Mercedes E-klasse: eerste plaatjes?"

 1. XliljeezyX 15-08-2008 om 11:04

  Ja ik heb meer foto’s waarop hij er uit ziet gezien.
  (check me upload bij autojunk.nl : http://www.autojunk.nl/pix/view/142896)

 2. Bert 15-08-2008 om 21:14

  Citroën C5 achterlichten?

 3. PJS 15-08-2008 om 21:17

  Het interieur is volgens mij gewoon in een andere kleurenuitvoering als je het vergelijkt met de spyshots, op de foto’s van autobild zijn de kleuren gewoon mottig.

 4. windor 15-08-2008 om 23:22

  Het gaat hier wel over de eleganz uitvoering, er zal ook wel een avantgarde uitvoering uitkomen met een sportiever smoeltje zoals in de c-klasse, commercieel interessant voor Mercedes want van de klanten 80% betaalt blijbaar graag 2000 euro extra voor een ander front en enkele andere extra’s

 5. www.autofans.be 15-08-2008 om 23:26

  toch wel een beetje een saai en voorspelbaar design….

 6. peter 19-10-2008 om 17:57

  ik vind toch het oude beter ik heb en c350 benzine bouwjaar 2008 die vind ik beter

Reageer

Reactie aan het plaatsen...