Nissan Murano Cabrio?


Cabrio’s zijn hot! Dat weten we al langer. SUV’s naar het schijnt ook, al ben ik daar persoonlijk niet van overtuigd. Cabrio’s met vier deuren worden -normaalgezien- hot!

Als je bovenstaande redenering even zou volgen, da zou je uitkomen op het feit dat vierdeurs SUV-Cabrio’s cool zouden moeten zijn. Volgens velen op het internet dacht Nissan zo, maar of het effectief waar is of niet, daar hebben we nog geen informatie over.

Voor de mensen die trouwens dachten dat Nissan hier een heel nieuwe segment aansnijdt, niets is minder waar. In de sixties had Lincoln al een cabrio-versie van de Continental én VW Spanje maakte er laatstleden nog een soort van april-grap over. Wie weet haalde Nissan haar inspiratie daar.

Of deze wagen er effectief komt, kan alleen de tijd uitwijzen. Verschillende bronnen melden dat er rond 2011 een Nissan Murano Droptop -of hoe ze dat beest ook mogen noemen- zal voorgesteld worden.

Deel dit bericht:

4 reacties op "Nissan Murano Cabrio?"

 1. _____________ 14-08-2008 om 1:48

  Ik heb hier een aantal dingen op aantemerken:

  -SUV’s cool (vind ik), SUV’s van Nissan niet cool.
  -Cabrio’s cool (vind ik), Cabrio’s van nissan (meestal) niet cool.

  Mix ze samen dan ziet het er helemaal niet uit.

  En het is erg onpracties, ga je goed off road dan zit je zelfs in de auto onder de modder (niet dat je off road kan met een Murano, die blijft al hangen in een zachte berm, ervaring ;))

  En als hij op de markt komt zie je er vast genoeg rijden, voornamenlijk als boodschappen autotjes voor de vrouw van de iets te rijke man ;).

 2. XliljeezyX 14-08-2008 om 12:43

  Oftewel inplaats van dit lompe ding een Dodge ram kopen.
  Ziet er nog stoerder uit ook!(oké geen cabrio maar dat mag niet op een suv)

 3. MRM 14-08-2008 om 18:30

  een Dodge ram lijkt mij wel een flink stuk lomper dan een Nissan Murano…

 4. Bert 14-08-2008 om 18:48

  XliljeezyX, jouw vergelijkingen zijn soms wel erg ver gezocht!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...