Heffner Lamborghini Gallardo: 930 pk

Heffner Lamborghini Gallardo
Tuninghuis Heffner uit Florida heeft de Lamborghini Gallardo onder handen genomen, het resultaat: 930 pk en een maximaal koppel van 1032 Nm.

Tuninghuis Heffner heeft wel veel lef, de 5.0 liter V10 van de Lamborghini Gallardo werd opgeschroefd tot een vermogen van 930 pk en een maximaal koppel van 1032 Nm. Dat klinkt vrij gek, nog gekker wordt het als je weet dat Heffner het vierwielaandrijvingssysteem van de Gallardo zal uitschakelen en alle kracht dus naar de achterwielen zal sturen. De bestuurder kan dus maar beter al wat ervaring hebben.

De Gallardo krijgt verder een zwaardere koppeling, betere brandstof- en waterpompen en een watergekoelde intercooler. Aan de buitenkant werd de Gallardo uitgerust met een spoiler uit carbonvezel en een diffuser.

Heffner Lamborghini Gallardo

Heffner Lamborghini Gallardo

Deel dit bericht:

1 reactie op "Heffner Lamborghini Gallardo: 930 pk"

  1. XliljeezyX 11-08-2008 om 12:58

    Volgens mij krijgt je niet zomaar deze auto. volgens mij zit er een cursus bij voor 930pk op je achterwielen..
    Dat is wel bij meerde auto’s zo.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...