Preview: McLaren Mercedes SLR Roadster 722


De SLR kreeg een tijd geleden 24 pk extra en werd toen tot SLR 722 gedoopt. Daar bestond helaas nog geen Roadster-versie van. Binnenkort wel!

McLaren gaat de productie van de McLaren Mercedes SLR stoppen binnen een jaar, maar toch blijft het maar op de proppen komen met nieuwe modellen. Niet dat we daar iets op tegen hebben natuurlijk, maar echt logisch is dat niet.

Buiten de fabriek van autofabrikanten staat er vaak een legertje fotografen. Bij de fabriek waar de SLR gemaakt wordt, is er een roadster-versie van de SLR 722 gespot. De kans is dus énorm groot dat er effectief aan een dergelijk model gewerkt wordt. Details over het vermogen en dergelijke zijn er nog niet, maar die volgen ongetwijfeld. Wie weet komen we deze 722 Roadster tegen in Parijs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...