Aston Martin One-77

Aston Martin One 77 - 1-77
Aston Martin heeft enkele details vrijgegeven van een nieuwe exclusieve wagen die de naam One-77 krijgt. De wagen krijgt een gelimiteerde oplage van 77 stuks.

Aston Martin heeft ons zonet compleet verrast door enkele details door te sturen van een nieuwe supercar die al tegen eind 2009 aan de man moet worden gebracht. De One-77 krijgt een 7.0 liter V12 met een tot-nu-toe onbekend vermogen onder de motorkap. Volgens Auto Express zou de sprint naar 100 km/u voorbij zijn in minder dan 3,5 seconden en zal de topsnelheid boven de 320 km/u liggen.

De One-77 zal vervaardigd worden uit lichtgewicht materialen zoals Aluminium voor de carrosserie en carbonvezel voor het chassis. Aston zal de One-77 klaarhebben tegen het einde van dit jaar en wil de verkopen starten vanaf eind 2009. De One-77 zal een exuberant prijskaartje van 1 miljoen pond krijgen. (Via: Leftlanenews.com)

Aston Martin 1-77 One-77

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...