Preview: Mercedes McLaren SLR Speedster

Mercedes McLaren SLR Speedster
Twee weken geleden berichtten we jullie over de komst van de SLR Speedster, vandaag kunnen we jullie een eerste impressiefoto tonen.

Mercedes werkt nog een laatse keer samen met McLaren om een supersportwagen te bouwen voor het de Mercedes SLC op de markt brengt. Het resultaat moet de SLR Speedster worden, een open tweezitter met plaats voor twee personen gebaseerd op de welbekende SLR McLaren

Dankzij de impressiefoto krijgen we een eerste indruk van hoe de nieuwe sportwagen van Mercedes eruit zal zien. Volgens een Duitse bron zullen maar 75 exemplaren van deze lichtgewicht SLR op de markt komen.

Dankzij het verwijderen van het dak, het plaatsen van twee kleine windschermen voor de bestuurder en de passagier en het gebruiken van composiet materialen is ongeveer 200 kg bespaard ten opzichte van de standaard SLR. Het resultaat is verbluffend, Mercedes belooft dat de wagen vanuit stilstand 300 km/u zal bereiken in 26 seconden. De topsnelheid zal 350 km/u bedragen. De SLR Speedster zal verkocht worden voor 450.000 euro.

Impressiefoto: (Via: LeftLaneNews)

Mercedes McLaren SLR Speedster

Spyshots:

Mercedes McLaren SLR Speedster

Mercedes McLaren SLR Speedster

Mercedes McLaren SLR Speedster

Deel dit bericht:

2 reacties op "Preview: Mercedes McLaren SLR Speedster"

  1. BNNY 02-08-2008 om 14:24

    Best leuk, maar geef mij toch maar een dak

  2. XliljeezyX 03-08-2008 om 22:17

    Nee ik spaar liever door voor een echte McLaren!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...